MISSIE Barcelona - de JAJO Team DutchSail podcast #8

 

In aflevering8 van MISSIE BARCELONA - de JAJO Team DutchSail podcast zijn we: ready to race ! Met maar liefst vier JAJO Team DutchSail zeilers die één gemeenschappelijke deler hebben, ze waren allemaal actief op de Olympische Spelen van Parijs. We gaan in gesprek met Olympisch kampioenen Odile van Aanholt en Annette Duetz en daarnaast schuiven Nacra17 zeiler Bjarne Bouwer, die zijn Olympische debuut maakte, en drievoudig wereldkampioen 49er Bart Lambriex aan. We blikken kort terug op de Spelen maar we kijken we vooral vooruit naar de UniCredit Youth en Puig Women’s America’s Cup.

Want hoe doe je dat eigenlijk ontladen na de Olympische Spelen, weer opladen en straks die full focus pakken in Barcelona? Hoe zien deze weken tussen de Olympische Spelen en de start van de America’s Cup er eigenlijk uit en wat verwachten ze zelf eigenlijk van hun kansen in Barcelona?
Je hoort het in:

Aflevering 8 van MISSIE BARCELONA - de JAJO Team DutchSail podcast.

MISSIE BARCELONA - de JAJO Team DutchSail podcast
In MISSIE BARCELONA - de JAJO Team DutchSail podcast neemt presentator Robert Denneman de luisteraar in acht afleveringen mee in de missie van het jonge Nederlandse team om in Barcelona, tijdens de America’s Cup, sport historie te schrijven.

Aflevering 1 t/m 7 luister je hier terug op Spotify.
Voor Soundcloud: