RĒVO zorgt voor scherpe blik bij JAJO Team DutchSail

 

De zeilers en staff van JAJO Team DutchSail kunnen dit najaar in Barcelona tijdens de America’s Cup rekenen op goed zicht door de zonnebrillen en goggles van RĒVO. De lenzen van de RĒVO zonnebrillen en goggles maken gebruik van de door NASA ontwikkelde Gepolariserende lenstechnologie. JAJO Team DutchSail komt in Barcelona in actief met zowel een team in de UniCredit Youth America’s Cup als in de Puig Women’s America’s Cup.

Sander van der Borch – operationeel directeur DutchSail : “Goed zicht op het water is voor onze zeilers in Barcelona straks essentieel. Tijdens de UniCredit Youth en Puig Women’s America’s Cup scheren ze met snelheden tot wel 80 km/uur over het water. De ruime collectie zonnebrillen en goggles van RĒVO in combinatie met de gebruikte lenstechnologie zorgt ervoor dat ze een scherpe blik kunnen houden op zowel de instrumenten in de cockpit van de boot, als ook op alles wat er zich buiten de boot afspeelt. Als DutchSail zijn we blij dat we wederom kunnen rekenen op de support van RĒVO, die al jaren een trouwe supporter van de watersport en ook van onze eerdere projecten in de VO65 en de 69F zijn.”

Sander van de Meeberg – Managing Director Menrad the Vision, distributeur RĒVO: “Als RĒVO zijn wij blij en vereerd dat we de topzeilers JAJO Team DutchSail kunnen voorzien van een high performance zonnebril met de beste lens op aarde om op deze wijze bij te dragen aan hopelijk Nederlands succes op het wereldtoneel van de America’s Cup.”

Van de Meeberg vervolgt: “Vanaf het moment dat we met Menrad the Vision, de distributie zijn gaan doen voor RĒVO high performance zonnebrillen in Europa, ligt de focus op watersport in zijn breedste vorm. Van Dorian van Rijsselberghe en de Dames Roeien 4 op de Olympische Spelen in Rio tot Team Brunel in de Volvo Ocean Race 2017-18. Daarnaast vinden we het belangrijk om zowel lokale helden als aanstormende talenten te ondersteunen. Of dit nu het Skûtsje van Heerenveen is, dames club 8 roeien Skøll Amsterdam of Gerard van der Krogt en zijn team in de Regenboogklasse.